Om Victoria Sydäng Bomster

Om mig

Då ska jag presentera mig själv. Det är inte lätt. Så mycket jag vill få fram om mig för att ni någonstans ska få en bild av vem jag är, men på så liten yta.

Jag tror och jag vet att många som inte känner mig ser mig som “hon med alla barnen” men jag är så mycket mer än det. Förutom att jag har äran att vara mamma till de mest underbara åtta (8) små och stora kidsen, även kallade huliganerna vid vissa tillfällen, så är jag en väldigt bra flickvän till min stora kärlek i livet. Trots mina 30+rättmångaårtill så är jag dotter till två föräldrar som är mina stöttepelare i livet. Jag har många fina vänner omkring mig och jag försöker vara den mest pålitliga och bästa vännen man kan ha.

Förutom allt detta har jag en stor livserfarenhet, vilket ni kommer märka under poddens gång. Min arbetslivserfarenhet är även den stor och jag är väldigt stolt över den. Hoppas på betydligt mycket mer erferenhet i livet och att få vara poddvärd är en helt ny och utmanade erfarenhet för mig.

Under 11 års tid jobbade jag inom barnvagnsbranschen, började som säljare men rätt snart fick jag olika ansvarsområden. Jag ville mer och fick rollen som butikchef och även den roliga, men slitsamma, möjligheten att bygga upp totalt två helt nya butiker i Sverige. Jag rullar just nu mitt åttonde barn som jag nyss pluppat i barnvagn nummer 64. Barnvagnsnörd, jag vet. Kan även kalla det för en svår gammal arbetsskada.

År 2007 utbildade jag mig till Doula, något som är otroligt givande. Den 8 maj 2016 blev jag färdigutbildad undersköterska med målet att jobba på förlossningen. Min dröm gick i uppfyllelse och min anställning på Malmö Förlossning gick i uppfyllelse den 14 Juni 2016. Där jobbar jag än idag.

Förutom detta är jag även utbildad; amningsrådgivare, anhörig coach, taktil massör, make-up artist och dekoratör.

Jag är en person som älskar att få andra glada och trygga. Jag är social, ärlig och ödmjuk. Lite för snäll har jag hört många gånger, men det finns en liten bitch i mig, tro mig. Hon kommer bara fram när det behövs och när jag har röda tanten på besök. Hela mitt liv har jag haft en stor passion för barn, graviditeter och familjer. Redan som 3-åring var jag helt uppslukad av Lennart Nilssons bok “När ett barn blir till”. 

Förutom att vara med min familj på fritiden så älskar jag att dansa salsa, bachata och kizomba.

Mitt mål med att vara poddvärd är att genuint och ärligt våga lyfta alla olika ämnen kring att vara och bli förälder.  Hur man än blir det.  Ni är alltid välkomna med frågor, funderingar och förslag. Jag kommer svara er alla.

Med det sagt så önskar jag er ett gott lyssnande och jag sänder er massor av kramar!

//Victoria

Utbildning / erfarenhet

2018 - idag

Anhörig Coach

2016- idag

Undersköterska på förlossningen

2005 - idag

Amningsrådgivare

2007 - idag

Doula

2001 - 2012

Barnvagnsbutik

Om mig

Jag är en öppen och social kvinna mitt i livet blandat med ”vuxna” barn, tonårsbarn och småbarn. Hela mitt liv har alltid varit fokus på graviditeter, förlossningar och barn. Detta är en passion för mig och något som jag brinner för.

Mina barn

2019

Vira

2014

Elvin

2012

Alma

2011

Vidar

2009

Vilda

2007

Arvid

2002

Anton

2000

Saga

Kontakt

  • kaosibarnparadiset.se
  • victoria@kaosibarnparadiset.se
  • Facebook

Kontakta oss

Email: info@kaosibarnparadiset.se

Vill ni komma i kontakt med oss angående möjliga samarbeten eller om medverkan i podden så skicka ett mail till oss eller fyll i formuläret här bredvid.

Family Nordic AB